Előfizetői tartalom

A fordulat éve: már nem volt okunk a sírásra

Portfolio
2014 volt a válság utáni első év, amikor végre már nem volt okunk a sírásra, a lakáspiac és az irodapiac is összeszedte magát: nőtt a lakásvásárlások száma, elindultak felfelé az árak, az irodáknál csökkent a kihasználatlanság, duplájára nőtt az új átadott állomány és a bérleti tranzakciók mérete is elképesztően megnőtt. Ezen kívül olyan hírek borzolták a kedélyeket, mint az Eiffel Palace áron felüli megvásárlása, vagy a 4-es metró másfélszeresére nőtt költségei, illetve a vasárnapi zárva tartás törvénybe iktatása. Folytatva a 15 évre visszatekintő cikksorozatunkat, most a 2014-es hazai ingatlanpiac történéseit nézzük meg, illetve azt, hogy melyek voltak a legfontosabb témák a 10. PIF konferencián.
Miről szólt a 2014-es PIF? 2014-ben kerek évfordulót ünnepelt a Property Investment Forum, az esemény 2005-ös elindulása óta mindig tökéletes lenyomata volt a szektor életének: láttunk őrült növekedési sztorikat, féktelen hitelezést, de piaci összeomlást, letargiát és a 10. konferencián már talpra állást is.  2005 és 2014 között a PIF konferencia számokban:  A...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái