modern iroda munka
Ingatlan

Babzsákok vagy szoftverek: melyiktől lesz jobb egy munkahely?

Portfolio
A technológia fejlődése gyökeres változásokat indított el az irodai környezetben, amit a hatékonyságnövelés érdekében egyre több hazai vállalat igyekszik kiaknázni. Azonban csak azok a cégek szerezhetnek ezzel előnyt, amelyek az új technológiákat sikeresen be tudják építeni az üzletmenetükbe. Hogyan lehetséges ez? Erről is szó lesz a november 20-ai Big Office Day Konferencián, ahol szakértők és sikeres cégek vezetői beszélnek arról, hogy hogyan valósítható meg a gyakorlatban a digitalizált munkahely.

Az irodai környezet megállás nélkül fejlődik, aminek köszönhetően egyre könnyebbé és hatékonyabbá válik a munkavégzés. Digitális megoldások segítik a szerződéskezelést, a munkaidő nyilvántartását, a home office nyomon követését és sok más munkafolyamatot. Egyelőre kevesen ismerik ezeket a megoldásokat, pedig hatalmas potenciállal bírnak a kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt.

A digitalizáció sokaknak kihívás

Magyarországon gyakori, hogy a digitális adattárolással párhuzamosan a papíralapú adatrögzítést is alkalmazzák a cégek, ami egyáltalán nem hatékony. Emellett sokaknak okoz fejfájást az adatok archiválása, a rendszerek frissítése, a vírusvédelem kiépítése, vagy az alkalmazottak adatokhoz való hozzáférésének korlátozása. A Big Office Day Konferencia tech szekciója pontosan azokkal a témákkal foglalkozik, amelyek a legtöbb hazai munkáltatónak kihívást jelentenek.

 • Hogyan használjuk a hatékonyságmérő eszközöket?
 • Milyen szoftverektől lesz jobb egy munkahely?
 • Hogyan védjük a rengeteg adatot a digitalizált munkahelyen?
 • Milyen digitális megoldások léteznek e-szerződéskötéstől az e-számláig?

olyan eszközöket kapnak a munkavállalók és a munkáltatók, amelyek segítségével kontinenseken átívelő konferencia-meetingeket szervezhetnek, mérhetik a munkaállomások kihasználtságát, egyszerűbbé tehetik a szerződés- és a számlakezelést. Ezeket a lehetőségeket meg kell ismerni, és sikeresen beépíteni a cég mindennapi működésébe.

Big Office Day Konferencia 2019
Online számlázás, e-aláírás, digitális dokumentumkezelés és sok más innováció segíti a hatékonyságot a 21. század irodájában. Ismerd meg a lehetőségeket, tudj meg mindent a tapasztalt topmenedzserektől. November 20 - Groupama Aréna

Tanulni a jó példákból és a profiktól

A digitalizáció által támogatott hatékonyságnövelésből több szempontból profitálhat a cég, például csökkennek a költségek, és a felszabaduló erőforrásokat magasabb hozzáadott értékű tevékenységekre lehet fordítani. Számos sikeres vállalat példája mutatja, hogy a munkavállalók és a munkáltatók is jól járnak, ha egy cég nyit az újdonságok felé. Az ő tapasztalataikból is tanulhatnak a látogatók a Big Office Day Konferencián, amelynek panelrésztvevői és előadói közé tartozik például:

 • Kánai András, jövőkutató, kommunikációs szakember
 • Szekeres Viktor, a Gloster Infokommunikációs Kft. tulajdonosa
 • Szentpétery Boglárka, a Microsoft Magyarország HR-igazgatója
 • Lám István, a Tresorit alapítója és ügyvezetője
 • Fazekas László, a Games for Business marketingvezetője

A november 20-ai konferencián a vállalati szektor képviselői megismerhetik a legújabb irodafejlesztési trendeket és kézzel fogható megoldást kapnak a fenti problémákra. A rendezvény hasznos ismeretekkel szolgálhat a vállalatvezetők és HR-szakértők mellett az informatikai és logisztikai vezetőknek, illetve munkaügyi, munkajogi szakembereknek is.

Szerinted miből kellene több a hazai vállalatoknál?

  A Big Office Day-ről bővebb információkért kattints ide, vagy kövesd a Facebook-eseményt.

  Roska Botond
  Ader Janos 2050 Magyarorszag klimasemlegesseg GettyImages-810451352
  Varga Judit magyar vetoGettyImages-1156220693
  unios tagsag visszaforditas Emmanuel Macron GettyImages-1187821001
  Motor app Continental
  Népszerű
  Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
  Online előadás
  Első lépések a tőzsdei megtakarítások felé.
  A tőzsdei tankönyv
  Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
  Portfolio hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
  hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

  Ügyvédek

  A legjobb ügyvédek egy helyen

  Infostart.hu
  2019. november 20.
  Office Stage - Út a hatékony irodához
  2019. november 20.
  Big Office Day Konferencia 2019
  2019. november 20.
  Big Office Consumption Based IT 2019
  2019. november 21.
  Property Investment Forum 2019
  hullám, óceán, tengerparti lakások