Előfizetői tartalom

A kedvezményes lakásáfa, és az árcsökkenés illúziója tartotta lázban a piacot

Portfolio
Folytatjuk a 15 évre visszatekintő ingatlanpiaci cikksorozatunkat, amelyben most a 2015-ös év lefontosabb eseményeit futottuk át. Hatalmas akvizíció, egy nagyon pozitív jövőképpel rendelkező piac első szakasza és az egész lakáspiacot meghatározó kormányzati döntések jellemezték ezt az évet. A lakáspiacon ebben az évben jelentették be a kedvezményes lakásáfát, ami nagy lázban tartott mindenkit. A válság éveiben az volt a jellemző, hogy a vevők már látták a jövőt, az eladók a múltban éltek, és ehhez igazították áraikat, 2015-ben ez megfordult és a vevőknek kellett elkezdeni alkalmazkodnia az új árakhoz. Lássuk, mi történt még ebben az évben a hazai ingatlanpiacon és a PIF konferencián!

Miről szólt a 2015-ös Property Investment Forum? Pozitív hangulatban telt a 11. Property Investment Forum konferencia, a szakértők egyetértettek abban, hogy alapvetően felfelé tart a piac és további növekedésre kell számítani. Egy hosszú távú ciklus elején voltunk akkor, a konferencia résztvevői még jó pár év emelkedéssel jellemezhető időszakot jósoltak, és mint látjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés