Előfizetői tartalom

Jött a lakásáfa csökkentése, azaz a fejlesztők legnagyobb karácsonyi ajándéka

Portfolio
2005-ben rendeztük meg először a Property Investment Forumot, a Portfolio első ingatlanbefektetési konferenciáját. Azóta közel 15 év telt el, ezeket az éveket vesszük szemügyre a visszatekintő cikksorozatunkban, amelynek a következő állomása a 2016-os konferencia, illetve a legnagyobb tranzakciók, átadások, bejelentések és összességében a hazai ingatlanpiac ez évi mozgása. Ekkor indult el ugyanis az enyhített feltételű CSOK, a fejlesztők 2015-ben karácsonyi ajándékként megkapták a kedvezményes lakásáfát, ami egy hatalmas lakásépítési hajrát indított el 2016-ban és utána, felbolydult a befektetési piac és úgy általában mindenki optimista volt a jövőt illetően.

A 2016-os az az év volt, amikor mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy nemcsak pusztán optimizmusról, hanem egy rakétasebességű kilövésről van szó, egy sokkal termékenyebb és új ingatlanpiaci korszak felé. Miről szólt a 2016-os Property Investment Forum? Szinte nem volt olyan kerülete a fővárosnak, ahol ne találkozhattunk volna akár több elkerített építkezéssel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái