agora budapest - nagy
Ingatlan

Kiderült, milyen üzletek nyílnak az Agorában

Portfolio
A HB Reavis bejelentette az Agora Budapest első kiskereskedelmi bérlőit, akik jövő tavasztól tovább színesítik az Árpád híd pesti hídfőjénél felépülő irodakomplexum alsó szintjét. A szolgáltatói összetétel kialakítása során kerületi lakosok és irodai dolgozók véleményét is kikérték. Az Agorában többek között egy olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 is helyet kap, ez lesz az első közép-kelet-európai kávézójuk Olaszország határain kívül.

Az Agora Budapest szolgáltatói összetételét egy kutatás alapján alakították ki, amit korábban a HB Reavis a GfK Hungáriával közösen végzett azért, hogy felmérje az emberek valós igényeit. A kutatás keretében 500 az Agora környékén élő és dolgozó, és további 500 különböző fővárosi irodákban dolgozó ember véleményét vizsgálták azzal kapcsolatban, hogy milyen kényelmi szolgáltatásokra van szükségük. Az üzletek jóval a munkaidő után és hétvégén is elérhetőek lesznek.

Lássuk a leendő üzleteket az Árpád híd pesti hídfőjének a tövében:

A legnagyobb bérlők között megtalálható a kisebb alapterületű, kényelmi üzleteiről ismert Manna ABC, valamint az egyik legnagyobb drogérialánc, a dm is.

Az olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 is színre lép a magyar piacon – ez lesz az első közép-kelet európai kávézójuk Olaszország határain kívül.

A helyi ízeket a Belvárosi Disznótoros képviseli – az étterem a vidéki és a tradicionális konyha, valamint a modern gyorséttermek fúziójáról ismert. A nemzetközi konyhát pedig az olasz Porto Vino a’la carte étterem képviseli. A további üzletek között lesz a Mlinar pékség és a Food Point névre keresztelt önkiszolgáló étterem.

Az éttermeken túl az Agora helyet ad egy Hedge Hair hajszalonnak, az oktatóközpontként is üzemelő szépségszalonban fodrász- és borbélyszolgáltatással várják a vendégeket. A szolgáltatók között egy stíluskommunikációs tanácsadó, a STYLEXPERT is itt nyitja meg a szalonját, ahol a szakemberek nemcsak nagy cégeknek nyújtanak tanácsadást, hanem az egyéni ügyfeleknek is segítenek a saját stílusuk megteremtésében. 

Az üzletek várhatóan 2020 tavaszától folyamatosan nyílnak majd meg az Agorában.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Atenor - Váci Greens

Atenor - Váci Greens

1138 Budapest, Váci út 117-133.
Kiadó terület: 32239 m2
Bérleti díj: 16 – 17 EUR
Átadás:
2020

Ajánlatot kérek
berlin
grönland
franciatüntetés
bika wall street index tőzsde
Frankfurti tőzsde
tsystems
donaldtrump
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Pörög az építőipar, pörög a gazdaság - De a növekedésnek ára van!