Előfizetői tartalom

Mit átadták! - Átvettük az új Puskást

Portfolio
Nem nagyzolás azt állítani, hogy tegnap nem elsősorban egy átadás történt, hanem egy átvétel. A közönség, akiknek a kedvére (és akik adójából is!) épült a Puskás Aréna, virtuálisan megkapta a kulcsot. Persze az átadások is lezajlottak, lezajlanak, mind a műszaki, mind a protokolláris, de lényegében, bármekkora is a felhajtás a Puskás körül (érthetően nagy, hiszen egy rendkívül drága intézmény, és az "elit központja", stb., stb.), lényegében mégiscsak egy focistadion. És tegnap mint funkcionáló, modern focistadion vizsgázott, a helyszínen általunk tapasztaltak alapján jelesre.

A Puskás Aréna történetét, híreit a kezdetek óta követtük, szakmai cikkben vetettük össze tokiói testvérével, megnéztük milyen hatással lehet - a bruttó 190, nettó 160 milliárdból épült stadion - a környékére, így nem is erről írnánk kivételesen, hanem az átadás-átvétel (hogy kicsit ilyen ingatlanosan fogalmazzunk) valódi, nem a puhaszékes VIP-részből, vagy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái