budapest madártávlatból
Ingatlan

Hamarosan kiderül, hogy ki és milyen projektek a hazai ingatlanszakma legjobbjai

Portfolio
November 21-én rendezzük meg immáron 15. alkalommal a Property Investment Forum konferencát, ahol már hagyománynak számít, hogy az év legizgalmasabb tranzakcióit, vagy elkészült ingatlanjait, illetve koncepcióját szakmai díjjal is elismerjük. Az eddig megszokott nyolc kategórián túl, idén két új díjat is kiosztunk, az év hotelprojektjét és az év ingatlapiaci tehetségét is megszavazza a szakmai zsűri.

A 15. Property Investment Forum konferencián ismét díjazzuk az év legfontosabb tranzakcióit, legmeghatározóbb megállapodásait, valamint a konferencia közönségének a megítélése alapján az év koncepcióját. A megszokott díjak mellett azonban, most két új kategóriában is megválasztja a legjobbakat a nyolc tagú szakmai zsűri, ezek egyike az év hotelprojektje, illetve az év ingatlanpiaci tehetsége. 

Property Investment Forum 2019
Idén egy kisebb jubileumot ünneplünk, hiszen immáron 15. alkalommal rendezzük meg a hazai ingatlanszakmával karöltve, a piac legfontosabb szakmai eseményét, a Property Investment Forumot.

A fizetésnél, egy bizonyos szint felett, a megbecsülés már jobban számít, a csapatmunka is egyre nagyobb hangsúlyt kap és eltűnni látszik az az eddig használt szigorú struktúra, amelyben vertikálisan mindenki megkapta az utasítást a felette állótól és akkor kaptak dicséretet a dolgozók, ha nem gondolkodtak, csak elvégezték a delegált feladatokat. Ebben az új környezetben talán még fontosabbá vált, hogy a jövő tehetségei középpontba kerüljenek, különösen igaz ez az ingatlanszakma zártabb világára. Arra vállalkoztunk, hogy megtaláljuk, bemutatjuk és díjazzuk is a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtókat.

A hét tagból álló szakmai zsűri, akik összesen kilenc kategóriából fogják kiválasztani a legjobbakat: Ágházi Gyula, Futó Gábor, Jellinek Dániel, Kovács Attila, Nagygyörgy Tibor, Noah Steinberg és Scheer Sándor.

Míg a tizedik díjról, vagyis az év koncepciójáról a konferencia közönsége szavaz november 21-én a Property Investment Forumon. A 10 kategória pedig nem más mint: 

  • Év irodaprojektje (10 000 m2 alatti irodaház)
  • Év irodaprojektje (10 000 m2 feletti irodaház)
  • Év hotelprojektje
  • Év irodabérleti tranzakciója
  • Év befektetési tranzakciója
  • Év PM cége
  • Év FM cége
  • Év finanszírozója
  • Év ingatlanpiaci tehetsége
  • Helyszínen: Év koncepciója

Az év ingatlanpiaci tehetsége díjat az Indotek Group és a Portfolio Csoport azzal a céllal hozta létre, hogy elismerje a kiemelkedő teljesítményt nyújtó 40 év alatti szakértőket, kiemelve köztük azt az egyet, aki a zsűri megítélése szerint is a legtöbbet tette le az asztalra a saját szakterületén belül.

Jellinek Dánielt, az Indotek vezérigazgatóját és többségi tulajdonosát egy korábbi interjúban arról kérdeztük, hogy mit gondol a munkaerőhiányról, ami az egyik legsúlyosabb minden iparágat érintő probléma:

Gazdasági ciklusoktól, egyes iparágak aktuális helyzetétől függően mindig voltak és bizonyára mindig lesznek is olyan munkakörök, amelyekbe különböző okokból (képzési hiányosságok, alternatív munkalehetőségek elszívó ereje akár külföldről, egy-egy iparági fellendülés) nem, vagy csak nagyon nehezen lehet megfelelő mennyiségű és megfelelő szaktudású, hozzáállású munkatársat találni. Ez azt is jelenti, hogy munkaerővonzó és megtartó intézkedéseket kell tennünk, amelyekről pontosan tudjuk, hogy ugyan a tervezettnél megterhelőbbek, de minden kétséget kizáróan szükségesek.

Jellinek Dániel

Indotek, vezérigazgató

Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing
Tovább
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing Tovább
Property Investment Forum 2018 - díjátadó
Property Investment Forum 2018 - díjátadó

A cikk megjelenését a Property Investment Forum támogatta.

Címlapkép/Getty images

berlin
grönland
franciatüntetés
bika wall street index tőzsde
Frankfurti tőzsde
tsystems
donaldtrump
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Pörög az építőipar, pörög a gazdaság - De a növekedésnek ára van!