Előfizetői tartalom

Hamarosan kiderül, hogy ki és milyen projektek a hazai ingatlanszakma legjobbjai

Portfolio
November 21-én rendezzük meg immáron 15. alkalommal a Property Investment Forum konferencát, ahol már hagyománynak számít, hogy az év legizgalmasabb tranzakcióit, vagy elkészült ingatlanjait, illetve koncepcióját szakmai díjjal is elismerjük. Az eddig megszokott nyolc kategórián túl, idén két új díjat is kiosztunk, az év hotelprojektjét és az év ingatlapiaci tehetségét is megszavazza a szakmai zsűri.

A 15. Property Investment Forum konferencián ismét díjazzuk az év legfontosabb tranzakcióit, legmeghatározóbb megállapodásait, valamint a konferencia közönségének a megítélése alapján az év koncepcióját. A megszokott díjak mellett azonban, most két új kategóriában is megválasztja a legjobbakat a nyolc tagú szakmai zsűri, ezek egyike az év hotelprojektje, illetve az év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés