Előfizetői tartalom

Csúcson az ingatlanpiac, de már leskelődnek a veszélyek

Portfolio
Elérkeztünk a 15 évre visszatekintő cikksorozatunk utolsó részéhez, ami a 2018-as eseményeket, illetve a 14. Property Investment Forumon elhangzottakat összegzi. A 2018-as év minden szegmensben nagyon erősnek számított, hatalmas tranzakciók, óriási befekteteési volumen, új állami szabályozások, és számos átadott irodaprojekt jellemzte - csak hogy néhány dolgot említsünk. Mostani szemmel viszont már látjuk azokat a tényezőket, amelyek fenekestül felforgathatják az ingatlanpiaci erőviszonyokat a követketkező időszakban. Éppen ezek a témák kapnak nagy figyelmet a november 21-i Property Investment Forum konferenciánkon.

2018-ban átadták a hazai modern irodapiac eddigi legnagyobb egy épületben kialakított irodaterét, a Wing fejlesztésében készülő Telekom-székházat, illetve elkezdték építeni a legmagasabb budapesti épületet, a 120 méteres MOL Campust, aminek az átadása 2021-re várható. Az ingatlanpiac átalakulása tovább folytatódhat, a HR problémák, a továbbra is nehezen kezelhető építőipari...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái