Előfizetői tartalom

Pszichológiai szemmel néztük meg, milyen a jó iroda

Portfolio
Ma már nem kérdés, hogy az iroda, mint rendszer paradigmaváltás alatt áll. Az utóbbi időben egyre inkább előkerülnek a munkavállalói igények és egyre többször, egyre többen beszélnek arról, hogy milyen irodai környezettel lehet hozzájárulni a munkavállalói elégedettséghez és ezáltal a hatékonyság növeléséhez. Az irodaterekről és a munkavállalói identitásról a Big Office Day 2019 Konferencián Dúll Andrea DSc PhD habil, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Karának általános dékánhelyettese beszélt.

A tervezett irodaterek a XIX. század végén indultak el, a fő célok ekkor a hatékonyság növelése az anyagi elismerés és a teljesítmény voltak. Az 1950-2000 közötti évtizedekben elindult az innováció kora, amikor az office dizájn, a privát irodák és az open office is megjelent. Ezzel együtt egyre inkább előtérbe kerül az önmegvalósítás. A technológiai fejlődés hatására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés