FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Wellbeing a köbön: bundáskenyér, futópálya és panoráma szauna a Telekom új székházában

Jövőépítésben versenytársat kapott a győri autógyár: a Telekom a jelek szerint csatasorba állt, pénzt nem kímélve megépíttette a maga jövőgyárát, pár lépésre az FTC stadionjától, de nem annak árnyékában. A sajtóbemutatón szinte mindent felvillantott, ami érdekes, hasznos és egyetlen célt szolgál: a minél hatékonyabb profittermelést.

Emberszabású, kellemes hangú robottal üdvözölték a megjelenteket, majd jött az irodapiacon egyre elterjedtebb, úgynevezett tevékenység alapú belső felosztás és elrendezés a maga valójában.  Az építészet is ehhez igazodott, ezt szolgálta ki, miközben – el kell ismerni - műszaki bravúrokban sincs hiány. Ilyen például az Üllői úti sarok, amit 22 méteres óriás pilonok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés