Előfizetői tartalom

Új helyzet előtt a főváros - Mi vár a következő években a hazai ingatlanpiacra?

Portfolio
A hazai ingatlanpiac nagyon izgalmas időket él át, rekordalacsony az üresedés, rekordalacsonyak a yieldek, ami mellett soha nem látott minőséget tudunk létrehozni, amivel az egész város fejlődéséhez járulunk hozzá. Mindez nagy lehetőség, de nagy felelősség is egyben. A potenciális veszélyek mellett mégis minden azt mutatja, hogy lehetőségünk van nagy dolgokat létrehozni. A piac értéket teremt, de ehhez keményen és tisztességgel kell dolgozni, hiszen mindenkinek az érdeke, hogy egy jól működő piacon dolgozhasson – nyitotta meg a 15. Property Investment Forum konferenciát Noah Steinberg FRICS, az RICS magyarországi elnöke, a WING elnök-vezérigazgatója.

Új helyzet van Budapesten Új helyzet van Budapesten, aminek egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz a vége. A főváros egyrészt a budapestiek otthona, másrészt a nemzet fővárosa, de emellett Közép-Európa legmeghatározóbb városa is lehet. Ezek a minőségek nincsenek meg egymás nélkül. Ha Budapest nem jó fővárosa nemzetének, nem lesz elég jó otthona lakóinak és fordítva: ha nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés