Előfizetői tartalom

Az ingatlanpiacról őszintén - Ezek a legfontosabb makrogazdasági kilátások

Portfolio
Az ingatlanpiac alakulását a gazdasági folyamatok mozgatják. A Property Investment Forum 2019 konferencia „Makrogazdasági kilátások” workshopján a téma szakértőit kérdeztük arról, hogy mit hoznak a globális és a hazai gazdasági folyamatok, milyen eszközökkel segítik vagy éppen nehezítik az ingatlanpiac fejlődését, növekedését, legyen szó a jegybankok kamatpolitikájáról, egyedi finanszírozási megoldásokról, a klíma- és a technológia változások okozta világszintű átrendeződésekről.

A korábbi években senki nem hitte el, hogy a magyar gazdaság ilyen mértékben növekedhet, amihez az erősödő bérköltség és a növekvő belső kereslet is hozzájárult. Az utóbbi időben az egyetlen meglepetés talán a német kibocsátás visszaesése, ami jelenleg a 2015-ös szint környékén áll. A magyar gazdaság most stabilabb és növekedése több lábon áll, mint a válság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés