FONTOS Bod Péter Ákos: Iparkodás – szerény eredmény, elmosódott kilátások
 
Előfizetői tartalom

Harc a bérlőkért? - Ennek is eljön egyszer az ideje

Portfolio
Ma még rekord alacsony az üres területek aránya az irodapiacon, de nemsokára több százezer négyzetméter új kínálat jelenik meg. A meglévő és új irodaházak között komoly verseny alakulhat ki a bérlőkért. A 15. Property Investment Forumon az irodapiaci kerekasztalnál többek között a bérlők megváltozott igényei, a bérbeadói és bérlői piac sajátosságai, illetve a jelenlegi fejlesztések piacra gyakorolt hatásai kerültek fókuszba.

Időzítés, lokáció, rugalmasság, gyorsaság – hangzott el a Property Investment Forum irodapiaci panelbeszélgetésében. Ezek azok a kulcsszavak, amelyekkel meg lehet fogni egy jó bérlőt az adott irodaházban, a szakértők szerint. Legalábbis amikor a nagy választékban van lehetőségük válogatni, hogy hova, milyen minőségben és milyen áron költözzenek. A válság utáni egy-két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés