Előfizetői tartalom

Hogyan működik a gyakorlatban a wellbeing és a homeoffice?

Portfolio
Egy kérdőíves felmérés eredménye szerint a munkavállalók az automatizált frisslevegő-befúvást és a természetes fényt tartják a legfontosabbnak az irodában, ami jól mutatja, hogy a dizájnt csak akkor értékelik, ha a komfort is megvan mögötte. A WELL minősítésről, mint az egészséges és átgondolt irodák kialakításához szükséges eszközről a Big Office Day 2019 konferencián Kovács Emese, az MN6 Energiaügynökség energetikai és WELL AP tanácsadója beszélt.

A közelmúltban HuGBC munkacsoport jött létre a magyarországi WELL minősítés tapasztalatainak megbeszélésére. A WELL, a LEAD minősítést kiegészítve, kifejezetten az egészséges, élhető belső terekre helyezi a hangsúlyt. Olyan területek tartoznak hozzá, mint a víz, az étkezés, a fény, a mozgás, a hőkomfort, az akusztika vagy zaj, az anyaghasználat, a tudatosítás, és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés