Előfizetői tartalom

Mi számít valójában alternatív ingatlanbefektetésnek?

Portfolio
Sürgeti vajon a proptech az alternatív befektetések népszerűségének növekedését? Mi tekinthető alternatív fejlesztésnek és melyek ma a legizgalmasabbak? - tette fel a kérdéseket Dr. Ódor Dániel, a Taylor Wessing partnere a Property Investment Forum 2019 konferencia alternatív befektetések panelbeszélgetésén. A közönség véleménye szerint alternatív ingatlan az, aminek a szokásostól eltérő a felhasználása.

Azurák Zsolt, a Magyar Telekom beszerzési, logisztikai és ingatlan menedzsment igazgatója elmondta, hogy alternatív jellegű ingatlanokat is örököltek a portfólióban (hozam, felhasználhatóság szempontjából). Véleménye szerint az alternatív befektetés egy tudatos kockázatvállalás, de nem biztos, hogy ami ma alternatív, az fél-egy év múlva is annak fog számítani. Nagyon nehéz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés