Előfizetői tartalom

Ez most az irodafejlesztések aranykora - A mostani döntések évtizedekre szólnak

Portfolio
Irodát fejleszteni már közel sem arról szól, hogy hogyan oldjuk meg költséghatékonyan a megrendelő által igényelt létszám elhelyezését. Új szakmák, új készségek kellenek már ahhoz, hogy sikeres fejlesztéseket, újrapozicionálásokat, bérbeadásokat, tranzakciókat, és üzemeltetési struktúrát alakítsunk ki. A munkavégzés formája rengeteg helyen átalakulóban van, a „zöld”, a digitális, az aktív, csoportos munkavégzést segítő megoldások és kialakítások előtérbe kerülnek. A Property Investment Forum 2019 konferencia irodapiaci szekciójában ezeket vitatták meg a szakértők.

Miért fontos a kereskedelmi ingatlanpiac? Bár mind a szálloda-, mind az ipari logisztikai szektor meglehetősen nagy volumenű állománnyal rendelkezik, a meglévő állományhoz képest mérsékelten indulnak új fejlesztések. Az ingatlanpiac nagyon koncentrált, szinte minden Budapesten történik, a szállodai szobák háromnegyede a belvárosban van. A lakáspiac szintén koncentrált, mintegy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái