Előfizetői tartalom

Meddig szárnyal az ingatlanpiac? - Ezek a legnagyobb kockázatok

Portfolio
Jelentős tőke érkezik a régió ingatlanpiacára, de a megfelelő befektetési termék megtalálása továbbra is hatalmas kihívás. A Property Investment Forum 2019 konferencia "CEE's market outlook" panelbeszélgetésén azokat a kockázatokat vitatták meg a szakértők, amelyeket a régió befektetőinek szem előtt kell tartaniuk.

Jan Hübner (HB Reavis Magyarország) szerint jelenleg olyan sok pénz van a piacon, hogy az emberek hajlamosak prémium termékekbe fektetni, még akkor is, ha tudják, hogy ezekkel a későbbiekben gond lehet. Benjamin Perez-Ellischewitz MRICS (JLL) hangsúlyozta, hogy a globális trendek értelmezésekor fontos figyelembe venni a helyi sajátosságokat. A kiskereskedelem manapság nem vonzó eszközosztály...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés