Előfizetői tartalom

Bővíti portfólióját az Appeninn

Portfolio
Új irodaépület kerül az Appeninn Holding portfóliójába, miután a társaság szándéknyilatkozatot írt alá egy Budapest harmadik kerületében található irodaház megvásárlására vonatkozóan. Az ingatlanpiaci társaság közlése szerint a modern irodaterületeket kínáló ingatlan megszerzése mintegy 20 százalékkal bővíti majd a társaság ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfólióját - derül ki a társaság sajtóközleményéből.

Szándéknyilatkozatot írt alá az Appeninn Nyrt., amelynek értelmében a társaság tulajdonába kerülhet egy harmadik kerületi modern irodaépület. A Montevideo utcában található irodaház megvásárlásával mintegy 20 százalékkal bővül majd az Appeninn ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfóliója. A ma aláírt szándéknyilatkozat szerint a felek 2020. február végéig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés