GettyImages-142742070 irodaház
Ingatlan

Bővíti portfólióját az Appeninn

Portfolio
Új irodaépület kerül az Appeninn Holding portfóliójába, miután a társaság szándéknyilatkozatot írt alá egy Budapest harmadik kerületében található irodaház megvásárlására vonatkozóan. Az ingatlanpiaci társaság közlése szerint a modern irodaterületeket kínáló ingatlan megszerzése mintegy 20 százalékkal bővíti majd a társaság ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfólióját - derül ki a társaság sajtóközleményéből.

Szándéknyilatkozatot írt alá az Appeninn Nyrt., amelynek értelmében a társaság tulajdonába kerülhet egy harmadik kerületi modern irodaépület. A Montevideo utcában található irodaház megvásárlásával mintegy 20 százalékkal bővül majd az Appeninn ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfóliója. A ma aláírt szándéknyilatkozat szerint a felek 2020. február végéig zárni kívánják a tranzakciót.

Az akvizíció az Appeninn Nyrt. stratégiai célkitűzéseinek egyik első elemeként valósul meg. Az akvizíciós tervek megvalósulásában nagy szerepet játszik a 2019. november 20-án, a Növekedési Kötvényprogram keretében lezajlott 20,1 milliárd forint értékű kötvénykibocsátásból befolyt forrás. Hasonlóképpen a minőségi ingatlanportfólió bővítését fogja szolgálni a társaság által megkezdett, a társaság fókuszterületein kívül eső ingatlanok értékesítésére irányuló portfóliótisztítás bevétele is.

Címlapkép forrása: Getty Images

újszülött kisbaba kóráhz
hologram vezető asszisztens
orban viktor uj kozep-europa
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
dpd csarnokepulet market epito