Előfizetői tartalom

Új irodatömb építését kezdték meg a Dózsa György úton

Portfolio
Elindultak a Pillar irodaház építési munkálatai a Dózsa György út és az Angyalföldi út sarkán lévő telken. A négy épülettömbből álló, „A” kategóriás irodaház a GTC Ingatlanfejlesztő Zrt. beruházásában készül, az épületbe az ExxonMobil költözik 2022 első félévében. A kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező irodaházban kétszintes mélygarázs, kávézó, étterem, gyermeknapközi, fitnesz- és konferenciaterem, valamint egyéb szolgáltató létesítmények is helyet kapnak. A LEED Gold fenntarthatósági minősítésű Pillar irodaház előtt zöld- és vízfelületet alakítanak ki. Az aszimmetrikus és hullámzó formáival egyedi megjelenésű épület terveit a többszörös FIABCI-díjas ZDA – Zoboki Építésziroda készítette.

A Pillar irodaház fejlesztési területe a Dózsa György út, Angyalföldi út, Botond utca és Kassák Lajos utca által határolt tömbben, a Váci úti irodafolyosó közvetlen közelében található. A telek nem fedi le a teljes tömböt, abban még két megmaradó lakóépület is található, melyeket nem érint a beruházás. Portfolio Ingatlan Irodakereső Atenor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés