Pillar_irodaház
Ingatlan

Új irodatömb építését kezdték meg a Dózsa György úton

Portfolio
Elindultak a Pillar irodaház építési munkálatai a Dózsa György út és az Angyalföldi út sarkán lévő telken. A négy épülettömbből álló, „A” kategóriás irodaház a GTC Ingatlanfejlesztő Zrt. beruházásában készül, az épületbe az ExxonMobil költözik 2022 első félévében. A kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező irodaházban kétszintes mélygarázs, kávézó, étterem, gyermeknapközi, fitnesz- és konferenciaterem, valamint egyéb szolgáltató létesítmények is helyet kapnak. A LEED Gold fenntarthatósági minősítésű Pillar irodaház előtt zöld- és vízfelületet alakítanak ki. Az aszimmetrikus és hullámzó formáival egyedi megjelenésű épület terveit a többszörös FIABCI-díjas ZDA – Zoboki Építésziroda készítette.

A Pillar irodaház fejlesztési területe a Dózsa György út, Angyalföldi út, Botond utca és Kassák Lajos utca által határolt tömbben, a Váci úti irodafolyosó közvetlen közelében található. A telek nem fedi le a teljes tömböt, abban még két megmaradó lakóépület is található, melyeket nem érint a beruházás.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Atenor - Váci Greens

Atenor - Váci Greens

1138 Budapest, Váci út 117-133.
Kiadó terület: 32204 m2
Bérleti díj: 16 – 17 EUR
Átadás:
2020

Ajánlatot kérek

29 ezer négyzetméter bérbeadható terület

A terepszint felett 6 szintes irodaház összesen több mint 29 ezer négyzetméter bérbeadható területtel bír, míg a föld alatt szintek összesen 14 ezer négyzetmétert tesznek ki. Az emeleti szinteken irodatereket, míg a földszinten szolgáltató és kiszolgáló funkciókat alakítanak ki: 100 fős étterem, teraszos kávézó, fitnesz- és konferenciaterem, gyermekmegőrző, valamint kisebb üzletek és szolgáltató helyiségek kapnak itt helyet. A kétszintes mélygarázsban 385 darab parkolóhelyet hoznak létre, lesznek elektromos autótöltő-pontok és egy autómosó is a parkolóházban valamint 200 darab kerékpárnak épül tároló.

A négy épülettömbből álló irodaház terveit a ZDA – Zoboki Építésziroda készítette. A GTC Ingatlanfejlesztőnek és az építészirodának nem ez az első közös projektje, tíz éve készült el a szintén a ZDA által tervezett Dózsa György úti Spirál I. Irodaház, valamint tizenöt évvel ezelőtt adták át a Váci úti Center Point Irodaházat, amely sok tekintetben párhuzamot mutat a most tervezett fejlesztéssel.

A Pillar irodaházban számos környezettudatos megoldást és a fenntarthatóságot szolgáló technológiát alkalmaznak, az épület LEED Gold minősítésű lesz. Emellett közlekedési kapcsolatai a közúti és a közösségi közlekedés szempontjából is kiválóak.

Pillar_irodaház2

Az ExxonMobil veszi bérbe a teljes irodaépületet

Az épület egészét az ExxonMobil veszi bérbe, amely részese lehet a dizájn kialakításának és az építés fázisainak is. A GTC és az ExxonMobil között létrejött megállapodás a hazai irodapiac legnagyobb tranzakciója, amelyet még fejlesztés alatt álló irodára kötöttek. A vállalat az összes irodatér, valamint a földszinti konferenciaterem bérlője lesz, a további kereskedelmi és egyéb szolgáltató funkciójú helyiségek bérbeadásáról még folynak az egyeztetések. A Pillar irodaház kivitelezési munkái a tervek szerint 2021 végén fejeződnek be, a bérlő 2022 első félévében költözik az épületbe.

Építőipar 2020
A tavalyi év sikere után, 2020-ban már 2. alkalommal rendezzük meg - a fél napos után, immáron egész napos – az építőipar jelenéről és jövőjéről szóló konferenciánkat.
bkk_busz_bkv
dzsudzsak balazs focista
Nagy bejelentés készülhet: délután megszólal Matolcsy György
forintka191126getty
Történelmi csúcson az Európai Unió támogatottsága
Váci úti felüljáró
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Értékesítési vezető

Értékesítési vezető

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Szakmai asszisztens

Szakmai asszisztens

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Váci úti felüljáró