Előfizetői tartalom

Válság van az építőiparban! Termelői válság

Budapest egyértelműen felkerült a legnépszerűbb turistacélpontok listájára, ami a hazai szállodapiacra kifejezetten kedvező hatást gyakorol, mégsem teljesen egyértelmű, hogy egy most elindított hotelprojekt a befektetők által elvárt megtérülési számokat fogja-e hozni. A telekárak és az építési költségek nagyarányú emelkedése ugyanis ezt a területet sem hagyják érintetlenül. A kockázatokról, a hotelpiac kilátásairól és egy tervben lévő, itthon még szinte ismeretlen termék elindításáról beszélgettünk Erdei Bálinttal, a Redwood Real Estate Holding vezérigazgatójával.

Nagyon megnőtt a hoteltermékek népszerűsége most Budapesten. Meddig pöröghet a szállodapiac? A budapesti szálloda piacot régiós szinten nem látom kiemelkedőnek és van még tér szálláshely bővülésre. A turizmus persze nagyon erős, és jó esély van rá, hogy a kereslet fennmaradjon, sőt tovább növekedjen. Ehhez azonban a városnak is sokat hozzá kell tennie. Ez egy lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái