Előfizetői tartalom

Összeszedtük a legizgalmasabb képeket és videót Budapest 120 méteres mini felhőkarcolójáról

Portfolio
A Mol Campus építése a legizgalmasabb dolog lesz Budapesten a következő 2 évben a magasépítés szerelmeseinek. Napokkal korábban még az épülő óriásdaruról mutattunk be képket, majd magáról az építkezés állapotáról, most pedig a hétvégi vasbeton alap megépítéséről készült videót is megmutatjuk. 4000 köbméter beton és 48 órás folyamatos munka az, amit hétvégén a Mol Campus építésénél a szakemberek átéltek.

4000 köbméter beton és 48 órás folyamatos munka - így nézett ki a hétvége a Mol Campus mini felhőkarcolójának az építésénél. 70 betonkeverő teherautó cikázott folyamatosan négy budapesti betongyár között, hogy elkészülhessen a 220 centiméter magas vasbeton alap a 28 emeletes toronyépület alatt. A vasbeton szerkezet akadályozza meg, hogy az épület elsüllyedjen, mozogjon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés