Előfizetői tartalom

Autómentes Margitszigetet szeretne Karácsony - Csökkentené a behajtási engedélyek számát

Portfolio
Az elmúlt 5-6 évben kétszeresére nőtt a Margitszigetre kiadott behajtási engedélyek száma, ami idén várhatóan jócskán meghaladja az ötezres számot. Az új városvezetés szerint ez az engedélyszám nagyon magas, csökkenteni kell. A főpolgármester hosszabb távon azt sem zárja ki, hogy teljesen autómentes legyen a sziget - írja az Index.

Karácsony Gergely az Index kérdésére elmondta, hogy soknak tartja az 5000 feletti engedélyt és hosszabb távon a Margitsziget autómentessé tételét is elképzelhetőnek tartja. Ez azonban nem jelentené a sziget északi részén lévő parkoló megszüntetését, az intézkedés feltehetően csak a sorompóval védett területekre terjedne ki. Az engedélyek kiadásának felülvizsgálatával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés