belváros
Ingatlan

Az MFB ad kölcsönt a BDPST Group belvárosi fejlesztésére

Portfolio
8,4 milliárd forintos kölcsönt kapott a Magyar Fejlesztési Banktól a Dorottya Investment Zrt., a folyamatban lévő belvárosi beruházásainak finanszírozására - írja a 24.hu

Jelentős kölcsönt kap a Magyar Fejlesztési Banktól az esztergomi székhelyű Dorottya Investment Zrt., a cég szavazati jogainak többségét a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. birtokolja. 

A Dorottya Investment Zrt. 2019. december 2-án írt alá hitelszerződést az MFB-vel 8 424 048 398, azaz nyolcmilliárd-négyszázhuszonnégymillió-negyvennyolcezer-háromszázkilencvennyolc forint összegben. A hitelt a Dorottya Investment Zrt. a Budapest belvárosában folyamatban lévő komplex nagyberuházásának finanszírozására fordítja

- válaszolta a BDPST Group a 24.hu megkeresésére. 

A cégcsoport még áprilisban kapta meg az építési engedélyt egy komplex felújításra, ami a belváros három épületére vonatkozik: az Apáczai Csere János-Wekerle Sándor utca sarkán található, a Pesti Hazai Első Takarékpénztár központjaként funkcionáló palotára, a mellette, a Vigadó utca-Dorottya utca sarkánál elhelyezkedő, Münnich Aladár-féle Futura házra, valamint az Apáczai Csere János utca 11. szám alatti épületre. 

epitoipar2020
Építőipar 2020
A tavalyi év sikere után, 2020-ban már 2. alkalommal rendezzük meg - a fél napos után, immáron egész napos – az építőipar jelenéről és jövőjéről szóló konferenciánkat.

Egy korábbi interjúban Tiborcz István, a BDPST Group meghatározó tulajdonosa, arról számolt be, hogy az egykori MAHART-székházat is magában foglaló, három épületből álló tömb a felújítást követően design hotelként, illetve lakóépületként funkcionál majd. Az új, 220 szobás hotelhez több tucat, hosszú távra bérelhető lakás is kapcsolódik majd, az üzemeltetést a cégcsoport a Marriottra bízza.

koronvavirus
sme kkv csomag laptop
kínai jüan
A lány, aki végrehajtotta a világ egyik legnagyobb hackertámadását, majd ezzel hencegett
zöld környezet levél
DSZZS20200216016
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
B1013953