Előfizetői tartalom

Itt épül ma a legtöbb új lakás - Vajon melyik kerület áll az élen?

Portfolio
Ősszel a nyárinál lényegesen több eladó új lakás jelent meg a piacon. A hirdetési árak emelkedtek, azonban a fizetési konstrukciókhoz kötött kedvezmények általánossá váltak. Az őszi piac így némi élénkülést hozott a nyárhoz képest, de összességében mindez a lassuló lakáspiaci trendbe illeszkedik - derül ki a legfrissebb Budapesti Lakáspiaci Riport elemzéséből.

A korábbi évekhez hasonlóan a legtöbb új lakás most is a XIII. kerületben épül, ami a teljes budapesti kínálat 30 százalékát teszi ki. A második helyen bő 15 százalékos részesedéssel a XI. kerület áll, ami egyben Buda legnépszerűbb kerülete a lakásfejlesztők körében. Kiemelkedik még a VIII. és a IX. kerület, de meg kell említeni a III., a IV. és a X. kerületet is....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés