Előfizetői tartalom

Több milliárd forintnyi hitelt fizetett vissza az Appeninn

Portfolio
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding csaknem 7,5 milliárd forint értékben törlesztette különböző hiteltartozásait, ezzel a társasággal szemben fennálló banki hitelállomány 40 százalékát előtörlesztette. A lépést többek között a Növekedési Kötvényprogram keretében bevont több mint 20 milliárd forint tette lehetővé, amelyet a társaság akvizíciós terveinek támogatása mellett pénzpiaci kockázatainak csökkentésére kíván felhasználni.

Az elmúlt hetekben az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. két leányvállalata is sikeresen előtörlesztette különböző bankhiteleit, összesen csaknem 7,5 milliárd forint értékben. Az Appeninn E-Office Zrt. több mint 3,2 milliárd forint értékű – eredetileg 2025-ben lejáró – hitelét közel 6 évvel a futamidő lejárta előtt törlesztette. Az Appeninn egy másik leányvállalata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés