Előfizetői tartalom

Gyökeres változások a hazai ingatlanpiacon: íme az idei konferenciák legfontosabb kijelentései

A szakma legjelentősebb szereplőivel, több ezer résztvevővel, számos előadás és panelbeszélgetés keretében zajlottak idén is a Portfolio ingatlanszakmai konferenciái. Ezek sorozatát nyitotta március végén a Lakás 2019 Kiállításon megrendezett Lakás Klub Extra, ahol a szakértők olyan témákról beszélgettek, mint az új lakások áfaváltozásának kérdései vagy az akkor még csak tervezett, de július elejétől életbe lépett újfajta kormányzati támogatások piacra gyakorolt hatásai. A konferenciák sorában a következő az Építőipar 2019 és az FM & Office 2019 volt, melyek mindegyikét május 8-án rendezte meg a Portfolio. Kevesebb mint egy hónappal később pedig már a jövő városaival foglalkoztunk a Future City 2019 konferencián, ahol a szakértők az okos megoldásokban rejlő lehetőségekről beszéltek, külön kiemelve az 5 G hálózatok jövőben várható előnyeit. Az év legnagyobb és egyben záró konferenciájaként november 21-én rendeztük meg a Property Investment Forum 2019 konferenciát, ahol idén több mint 1000 résztvevő és több mint 120 előadó vitatta meg az ingatlanszakma különböző területeinek aktuális kérdéseit. Az alábbiakban néhány fotó és előadói idézet segítségével elevenítjük fel a legfontosabb pillanatokat.

Lakás Klub Extra 2019 „2014 eleje és 2018 harmadik negyedéve között 98 százalékos drágulás volt a lakáspiacon, ez az új lakások esetében 2012 és 2018 között 42 százalékot tett ki. A hozamok is jelentősen nőttek, sokan az ingatlanbefektetések felé fordultak, ami nem is csoda, hiszen legutoljára 1998 és 2001 között lehetett olyan hozamokat elérni, mint most, de akkor is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés