Előfizetői tartalom

Komoly állami lökést kapott a zuglói gigaprojekt

Portfolio
Bőven több mint 10 éves történet a Mundo Center és Zugló egy új városközpontjának kialakítása, néhány évente szólnak hírek arról, hogy eladták, megvették, vagy hogy éppen mégis elkezdik a fejlesztést a Rákospatak utca és a Bosnyák utca által határolt telken. Érdemi változás azonban nem igazán történt a telek beépítésének ügyében, egészen mostanáig: a decemberi Magyar Közlönyben ugyanis kiemelt jelentőségűvé nyilvánították a területet, ami arra enged következtetni, hogy minél gyorsabban be akarják fejezni az építési és egyéb engedélyeztetéseket. Nem mellesleg szintén egy december végi közlönyben a 4-es metró (Bosnyák térig való) meghosszabbításának mellékleteit is elővették és módosították.

December 23-án jelent meg a 215. Magyar Közlöny, amelyben plusz egy érdekes sorral egészül ki a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyek nyilvántartása: Komplex ingatlanfejlesztésre, illetve az ahhoz kapcsolódó építmények, infrastrukturális fejlesztések megvalósítására irányuló beruházás a Budapest XIV. kerületben. A zuglói beruházás helyszíne a Rákospatak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés