Előfizetői tartalom

Honnan lesz meg a hiányzó 20 milliárd a Biodómra?

Portfolio
Továbbra sem tudni, honnan teremtik elő a hiányzó 20 milliárd forintot az állatkerti Biodóm befejezéséhez. Fürjes Balázs az InfoRádiónak adott interjújában elmondta, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykert területén épülő Pannon Park és Biodóm építésére már biztosított plusz forrásokat a kormány, a továbbiakat az állatkert vezetőségének kell megoldania.

Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár az interjúban elmondta, hogy a kormányzat szívesen támogatta a teljesen fővárosi tulajdonú és fenntartású intézményt, amikor Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója megkereste őket.  A kormány összesen 45 milliárd forintos támogatást nyújtott a beruházásra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés