Előfizetői tartalom

Megnyílt a legújabb lakossági konténerpark

Portfolio
Európa szerte sorra nyílnak a lakossági önkiszolgáló konténerparkok, sőt az óceántúlon már egészen bevett gyakolatnak számít, hogy az éppen nem használt eszközöket, bútorokat, akár ruhákat a lakosság egy bérelt tárolóban, vagy konténerben tartsa. Ez a korszak érkezett el Magyarorsszágra is, egy dán vállalat különböző méretű konténereket kínál magánemberek, vagy akár cégek számára, hogy biztonságban tárolhassák a nagyobb méretű értékeiket.

Sokak számára okoz gondot, hogy az éppen használaton kívüli bútorok, kisgépek, háztartási eszközeik, vagy bármely ingóság tárolására nincs megfelelő hely, a garázsok jó megoldást nyújthatnának erre, a nagy lakóparkok közelében azonban általában elég szűkös a garázskínálat. Erre reagálva, a dán Titan Containers magyarországi leányvállalata és az ingatlanbefektető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés