önkiszolgáló konténerek
Ingatlan

Megnyílt a legújabb lakossági konténerpark

Portfolio
Európa szerte sorra nyílnak a lakossági önkiszolgáló konténerparkok, sőt az óceántúlon már egészen bevett gyakolatnak számít, hogy az éppen nem használt eszközöket, bútorokat, akár ruhákat a lakosság egy bérelt tárolóban, vagy konténerben tartsa. Ez a korszak érkezett el Magyarorsszágra is, egy dán vállalat különböző méretű konténereket kínál magánemberek, vagy akár cégek számára, hogy biztonságban tárolhassák a nagyobb méretű értékeiket.

Sokak számára okoz gondot, hogy az éppen használaton kívüli bútorok, kisgépek, háztartási eszközeik, vagy bármely ingóság tárolására nincs megfelelő hely, a garázsok jó megoldást nyújthatnának erre, a nagy lakóparkok közelében azonban általában elég szűkös a garázskínálat. Erre reagálva, a dán Titan Containers magyarországi leányvállalata és az ingatlanbefektető Investum Kft. közösen megnyitotta első önkiszolgáló raktárbázisát Tatabánya közelében a környékbeli lakosok, illetve kisvállalkozók számára.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
Prologis Park Budapest-Budaörs

Prologis Park Budapest-Budaörs

2040 Budaörs, Seregély utca 8

Bérleti díj: 4.7 – 4.7 EUR
Átadás:
2005 Év eleje

Ajánlatot kérek

A konténereket különböző méretben és időtartamra vehetik igénybe a bérlők, az önkiszolgáló rendszerű szolgáltatás miatt pedig éjjel-nappal hozzáférhetnek az itt tárolt tulajdonukhoz. A konténerek igény szerinti méretben - 14 m² és 28 m², az emeleti szinteken 7 m² - bérelhetők, a biztonságot pedig kamerarendszerrel és mozgásérzékelőkkel biztosítják az elkerített területen.

A Titan csoport Magyarországon 2014 óta van jelen a fiókvállalatán keresztül, hiszen itthon is nagy igény mutatkozott a vállalatok részéről mobil hűtőraktárakra, hűtőkonténerekre, valamint egyéb más típusú raktár- és irodakonténer bérlésére. Az önkiszolgáló raktárbázisaink gyorsan megtelnek, a negyedik, vértesszőlősi után, hamarosan újabb parkot fogunk megnyitni Dunaharasztiban” – jelentette ki Paulik Zsolt, a magyarországi fiókvállalat vezetője. Az eddigi konténerparkok megnyitását követő 2-3 hónapon belül bővítésre volt szükség, amellyel a vértesszőlősi telep esetében is számolnak a projekt elindítói. A későbbiekben összesen 200 konténert tudnak a területre telepíteni, a felépítmények összértéke ennél a számnál 250-300 millió forint. 

„A Vértesszőlősön most megnyitott raktárbázis az első közös együttműködésünk a Titan csoporttal, amit a jövőben több hasonló követhet. A terület közművesítését és a környék úthálózatának fejlesztését 2006-2007-ben végeztük el. A még rendelkezésünkre álló, szabad területeken további, egyedi igényekre szabott logisztikai és kereskedelmi épületek fejlesztését tervezzük." – mutatott rá Locher János, az Investum Kft. ügyvezető igazgatója.

önkiszolgáló konténerek
Forrás: Titan Containers
wall_street_shutterstock_1089431897-20180518
koronavírus vuhan kína járvány
koronavírus maszk ruha
scarlet lady_virgin
EU csucs koltsegvetes Charles Michel Emmanuel Macron Antonio Costa
moszkva_shutterstock-20170929
Frankfurti tőzsde
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
lego, bugatti chiron, mti,