Előfizetői tartalom

Ők nyerhetnek milliárdokat a legnagyobb magyarországi beruházásból

Mester Nándor, Portfolio
Akár már az év végén megkezdődhet az ország jelenlegi legnagyobb beruházási projektjének, a legalább egymilliárd eurós bezenyei-hegyeshalmi mezőgazdasági, logisztikai és ingatlan komplexumnak a kivitelezése – mondta lapunknak Nikolai Ulrich, a beruházó német FAKT AG igazgatósági tagja a hét elején a tervet ismertető, első nyilvános mosonmagyaróvári bemutatón. A területen elköltött összeg ennél vélhetően még nagyobb lesz, hiszen lesznek olyan elemei a hatalmas projektnek, amiket más partnerek fognak megvalósítani.

A bemutatón megerősítették lapunk korábbi információit, miszerint az óriási területen (330 hektár, vagyis kb. 500 futballpálya) zöldségtermelésre üvegházakat, gyümölcsfeldolgozó egységet, logisztikai központot, kamionparkolót, motelt, szolgáltató egységeket, lakóautó parkolót, kempinget, üzleteket, éttermet, hotelt, óvodát és iskolát szeretnének létre hozni. Az...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái