Előfizetői tartalom

Most már biztosan nem épül meg a hatszintes ferihegyi parkolóház

Portfolio
Jogerőre emelkedett a 2018 decemberében visszavont építési engedély, amit még korábban a Budapest Airport kapott egy hatszintes parkolóház megépítésére. A több mint egy éve leállított építkezésről, egy ellenzéki országgyűlési képviselő nyújtott be kérdést, a hivatalos válaszból kiderül, hogy a projekt ebben a formában biztosan nem fog elkészülni, a kormány új parkolók helyett, tömegközlekedési fejlesztést látna szívesebben a reptér területén - derül ki a parlament.hu-n található írásbeli hivatalos válaszból.

Még 2018 májusában számoltunk be róla, hogy egy új, hatszintes parkolóház építésére adott ki építési engedélyt a budapesti repülőteret működtető Budapest Airport részére Budapest Főváros Kormányhivatala. A földmunkák el is kezdődtek, azonban 2018 decemberében a kormányhivatal visszavonta a parkolóház építési engedélyét. A parkolási gondok enyhítésére így 2019...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés