Előfizetői tartalom

Rekordszinten az európai ingatlanbefektetések értéke

Portfolio
Rekordszinten zárta a tavalyi évet Európa az ingatlanbefektetési volumen tekintetében. A kontinensen tavaly 2 százalékkal volt magasabb a befektetési tőke aránya mint 2018-ban. Minden korábbi évnél magasabb számokat láthattunk Németországban, Hollandiában, Svédországban, Ausztriában és Lengyelországban. A magyar piac 1,72 milliárd eurós értéke is a második legerősebb évet jelenti - derül ki a CBRE összegzéséből.

A kereskedelmi ingatlanbefektetésekre vonatkozóan Európában rekord volumenű, azaz 248 milliárd eurós forgalmat realizáltak, ami 2 százalékkal múlta felül az eddigi csúcsot jegyző 2018-as évet. 2019-ben a teljes befektetési volumen egész Európában – az Egyesült Királyságot és Írországot is beleértve – 315 milliárd eurót tett ki, amely azonban 2 százalékos csökkenést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés