Előfizetői tartalom

Ide költözhetnek a magyar luxusnyugdíjasok

Kastélyba és hotelből átalakított luxus házba is várják manapság a pénzes nyugdíjasokat – és a számlát fizető hozzátartozóikat. Az üzlet még csak most kezd bimbózni, a kilátások egyre jobbak, a kereslet csak növekedhet – állítják azok, akik még idejében belekezdtek. Ugyanez érvényes a magánkollégiumokra is, amikből szintén egyre több nyílhat.

„Itt lesz a hotelszerű főépület, ott a sorházak, az uszoda és a templom, amott meg a golfpálya” – sorolta az egyik vállalkozó a minap, amikor arról érdeklődtünk, hogy hol tart a nyugdíjasoknak szánt luxus projektje. Könnyű dolga volt és van is, hiszen a tehetős, aktív időseket megcélzó, igazán magas színvonalú komplexumokból még nagyon kevés van Magyarországon. De...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés