Budapest lánchíd
Ingatlan

Megszólalt az új BKK-vezér

Portfolio
2020. február 1-től Dr. Varga Ivett lesz a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. új vezérigazgatója, aki az indexnek adott interjújában beszélt többek között az e-jegyrendszerrel kapcsolatos teendőkről, a dugódíjról, valamint a városi közlekedésben a környezettudatos megoldásokról.

Az új BKK-vezért a budapesti közlekedés legfontosabb teendőiről kérdezte a lap, az írásos válaszokban az e-jegyrendszer kapcsán elmondta, hogy saját kézben szeretnék tartani a BKK teljes elektronikus szolgáltatási platformját, beleértve az e-jegyrendszert is:

A cégcsoportnál jelenleg számos elektronikus alapú, egyelőre egymástól részben független rendszer működik, ezek integrációjával valós idejű, a közlekedésirányítás és szabályozás területén is versenyképes rendszert hozhatunk létre

- mondta az új vezető. 

Varga Ivett bkk
Dr. Varga Ivett
A budapesti tömegközlekedés és az ezzel kapcsolatos okos megoldások is kiemelt hangsúlyt kapnak a május 21-i Future City konferencián.

Kitért arra is, hogy szeretnék a városi közlekedésben a környezettudatos megoldásokat erősíteni, ilyen lehet az elektromos car-sharing gépjárműk támogatása, (egy ilyen autó akár 12 magántulajdonban lévő személyautót is kiválthat a legfrissebb kutatások alapján), vagy a kerékpáros közlekedés.

Jelenleg 8 milliárd forintot is meghaladó kerékpáros fejlesztés van folyamatban, és hamarosan elindul az EuroVelo hiányzó fővárosi szakaszának előkészítése is. A jelenleg belvárosi autópályáknak tekinthető útszakaszok humanizálását és forgalomcsillapítását is vizsgálják, ennek része a Nagykörút (kerékpáros szempontú) újragondolása is.

- tette hozzá. A dugódíj kapcsán elmondta, hogy a bevezetésének még jogszabályi korlátai vannak, de az elkövetkezendő pár évben határozott lépéseket kell tenni a nagy környezetterhelést okozó járművek használatával szemben. 

nyse tőzsde usa részvény
koronavírus
koronavírus vírus labor
koronavírus coronavirus virus
bkv_busz
hodorkovszkij
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Esti szeminárium
Ne engedd, hogy az infláció megegye megtakarításod! Ismerd meg, a tőzsdei befektetés erejét.
Vágóhíd-terv - Chapman_Taylor