Előfizetői tartalom

Mutatjuk a következő szektort, amit a feje tetejére állít a klímaharc

Portfolio
Az európai uniós karbonsemlegességi törekvések és az új energiahatékonysághoz kapcsolódó szabályozási változások az építőipart sem hagyják érintetlenül, hiszen a szektor az Európai Unió (EU) több társadalmi, klímavédelmi, energetikai és politikai célkitűzésének megvalósításában is lényeges szerepet játszik. Ezen felül számos olyan szolgáltatásnak és köztes terméknek jelent felvevőpiacot az építőipar, amelyek a szektor ellátási láncának elemeivel együtt a gazdaság zöldítését célzó intézkedésekben érintettek lesznek. Azt, hogy előreláthatólag milyen konkrét klímapolitikai intézkedések várhatók az építőiparhoz kapcsolódóan, Kakas Márk, a BRUXINFO vezetője foglalta össze.

Építőipar 2020 Február 27-én rendezzük meg az Építőipar 2020 konferenciát, ahol a legjelentősebb piaci szereplők beszélnek a hazai építőipar kilátásairól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés