FONTOS Koronavírus: napokon belül új szakaszba léphet a járvány Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Váltsd meg te a világ ingatlanpiacát! - Most van szükség a ti ötleteitekre is!

A Portfolio Csoporthoz tartozó Property Forum a világ vezető proptech-portáljával, az Unissu-val közösen útjára indította a Connect nevű globális rendezvényt. Ez az esemény tulajdonképpen a hazai és nemzetközi PROPTECH világ legújabb, legkreatívabb, legelőremutatóbb eseménysorozata, ami olyan, mint egy igazi proptech cég, NEM LOKÁLIS, hanem GLOBÁLIS! A Portfolio Ingatlan részéről mi minden magyar proptechben utazó vállalkozásnak jó szívvel ajánljuk ezt a vissza nem térő lehetőséget, hogy ismertté és ezáltal valóban sikeressé tegyék magukat és a megoldásukat a nagyvilágban is.
A Connect célja, hogy 180 ingyenesen megtekinthető, TED Talk stílusú videót hozzon létre és tegyen elérhetővé világszerte bárki számára, aki érdeklődik az ingatlanpiac jövője és a legújabb technológiák iránt. Budapest egyike lesz annak a 15 világvárosnak, ahol a szervezők által kiválasztott előadókról elkészülnek majd a felvételek. A mai nap (január 31.) várják...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái