Ezek a PropTech cégek alakítják át az életünket
Ingatlan

Váltsd meg te a világ ingatlanpiacát! - Most van szükség a ti ötleteitekre is!

Portfolio
A Portfolio Csoporthoz tartozó Property Forum a világ vezető proptech-portáljával, az Unissu-val közösen útjára indította a Connect nevű globális rendezvényt. Ez az esemény tulajdonképpen a hazai és nemzetközi PROPTECH világ legújabb, legkreatívabb, legelőremutatóbb eseménysorozata, ami olyan, mint egy igazi proptech cég, NEM LOKÁLIS, hanem GLOBÁLIS! A Portfolio Ingatlan részéről mi minden magyar proptechben utazó vállalkozásnak jó szívvel ajánljuk ezt a vissza nem térő lehetőséget, hogy ismertté és ezáltal valóban sikeressé tegyék magukat és a megoldásukat a nagyvilágban is.

A Connect célja, hogy 180 ingyenesen megtekinthető, TED Talk stílusú videót hozzon létre és tegyen elérhetővé világszerte bárki számára, aki érdeklődik az ingatlanpiac jövője és a legújabb technológiák iránt. Budapest egyike lesz annak a 15 világvárosnak, ahol a szervezők által kiválasztott előadókról elkészülnek majd a felvételek. A mai nap (január 31.) várják a jelentkezést mindazokról, akik meg szeretnék osztani az ingatlanpiac jövőjéről szóló gondolatikat egy globális színpadon.

conncet unissu

Részletekért kattints IDE

Az Unissu Connect 2020 márciusában 5 nap alatt, 15 városban kerül megrendezésre – Európában (London, Helsinki, Moszkva, Budapest), Észak-Amerikában (Toronto, New York, San Francisco), Dél-Amerikában (Santiago, Buenos Aires, São Paulo), Afrikában (Lagos, Johannesburg), Ázsiában (Hongkong, Bangalore) és Ausztráliában (Sydney).

Dearsley James
Unissu, Co-Founder
James is recognised as one of the leading thought leaders on the future of the real estate market. His role as the Co-Founder of Unissu, the global leader of PropTech data, information and resources,
Tovább
James is recognised as one of the leading thought leaders on the future of the real estate market. His role as the Co-Founder of Unissu, the global leader of PropTech data, information and resources, Tovább

Property Forum és az Unissu most arra törekszik, hogy megtalálja a közép- és kelet-európai térség legjobb előadóit, akik az egész világgal megoszthatják tudásukat az ingatlanpiac digitalizációjáról. Az előadók jelentkezését a globalproptech.com oldalon várják.

A zöld háttér (green screen) előtt, közönség nélkül rögzített videókat az Unissu szerkeszti majd meg és partnerivel közösen gondoskodik róla, hogy világszerte minden érdeklőhöz eljusson azok üzenete. Mind a 15 városban, a felvételekhez kapcsolódóan egy networking esemény is megrendezésre kerül majd a proptech iránt érdeklődő ingatlanpiaci szakemberek számára.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítése céljából készült!

olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
koronavírus vírus labor
forint200117
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Vágó László interjú