Előfizetői tartalom

Milliárdos csalásért ítélték el a csaló ingatlanosokat

MTI
Megint egy csaló lakáskupec-banda bukott meg a törvény előtt, két ingatlanközvetítőt ítélt jogerősen börtönbüntetésre a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) hétfőn annak a büntetőpernek az előkészítő ülésén, amelyben több mint 150 sértettnek okoztak összességében több mint 3 milliárd forint értákű kárt - tudatta a Fővárosi Főügyészség közleményben.

Az ügyészség szerint az összesen hat vádlottból álló bűnözői kör jelzálog hitellel terhelt ingatlanok közvetítése során csapta be az ügyfeleket. Az egyik vádlott által irányított cégek, banki hitellel terhelt és követeléskezelésre kiadott ingatlanok közvetítésével, értékesítésével foglalkoztak. A csalás lényegében úgy zajlott, hogy a gazdasági társaságok 2011...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés