FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Heteken belül kiderül, mire számítanak az építőipari guruk

Portfolio
Tavaly nagy sikerrel zárult a Portfolio első Építőipar konferenciája, ahol a szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett kihirdettük a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított Év Építőipari Személyisége díj nyertesét. Idén ismét haladunk tovább, immáron második alkalommal egy teljes napon keresztül az építőipar kilátásairól, kihívásairól, digitalizációjáról és jövőjéről fognak az iparág nagyágyúi beszélgetni, és természetesen idén is díjazzuk a szakma egy kiemelkedő személyiségét.

A tavalyi évben az építőipar legnagyobb kihívásainak egyike biztosan a határidők betartása volt, illetve az ezt megnehezítő munkaerőhiány, a túlzottan lekötött kapacitások, és a nagymértékben megnőtt anyag- és bérköltségek, amelyek természetesen beszivárogtak a végső árakba is. Az idei évben a kapacitásproblémák talán enyhülni látszódnak, ezen túl a 2019-es év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés