Előfizetői tartalom

Elmondta terveit az ország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője

Portfolio
A tavalyi utolsó negyedévben az üresen álló ipari ingatlanok aránya mindössze 1,85 százalékát tette ki a teljes állománynak, ami megdöntött minden korábbi rekordot. Az, hogy lényegében nincs olyan épület, ahol 5000 négyzetméternél nagyobb kiadatlan terület lenne, a legnagyobb fejlesztőket is arra sarkallja, hogy egyre aktívabb szereplőként folytassák tovább eddigi tevékenységüket a budapesti agglomeráció piacán. A várható fejlődési irányokról az egyik legnagyobb hazai szereplő, a CTP beszélt részletesen.

Az üresedési ráta 2019 negyedik negyedévének végén 1,85 százalékkal újabb rekord ért el, ami negyedéves szinten 0,6 százalékpontos, éves viszonylatban 0,5 százalékpontos csökkenést jelent. A negyedik negyedév végén összesen 41 640 négyzetméternyi ipari terület állt üresen és nem volt olyan épület, ahol 5000 négyzetméternél több volt a kiadatlan terület. Az ipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés