Green Court Office 1
Ingatlan

Van még hely? - Újabb 10 ezer négyzetméter a Váci úti irodafolyosón

Portfolio
A Codic Hungary 11 300 négyzetméterre szóló bérleti szerződést írt alá a még építés alatt álló Green Court Office irodaházában. A Váci út és Dózsa György út kereszteződésében épülő irodaház befejezésére 2022 elején kerül sor, a kivitelezés 7. hónapjában már az irodaterületek 65%-a bérbeadásra került - szerepel a Codic közleményében.

A Codic Hungary jelentős, 11 300 négyzetméter irodaterületre szóló bérleti szerződés aláírásával zárta a 2019-es évet. A bérlő, aki nemzetközi vezető szerepet tölt be az alkoholos italok piacán, 11 éves bérleti szerződést írt alá a Green Court irodaházban. Az iroda bruttó 20 200 négyzetméternyi bérbeadható területet kínál összesen, valamint hozzá kapcsolódik a két épületben 275 lakást tartalmazó Green Court Residences. A Green Court Office irodaház a Codic Hungary, a Pesti Házak Zrt. és a Picton Group AG közös fejlesztése.

Május 21-én ismét megrendezzük az FM&Office konferenciát, ami az iroda- és üzemelte­tési piac legfontosabb kérdéseit veszi górcső alá, kiegészülve olyan új témákkal, mint a fenntarthatóság.

“A Codic szorosan együttműködik a bérlő csapatával, hogy megteremtsék az egyedi igényeikhez igazított irodai környezetet, amely magába foglal egy külön földszinti lobbit, fitneszt és kávézót is.” - mondta Christophe Boving, a Codic Hungary ügyvezető igazgatója.

 A Green Court Office irodaházban további 6200 négyzetméter iroda és 1000 négyzetméter kiskereskedelmi terület érhető el. A Codic Hungary további fejlesztéseket tervez Budapesten mind a XIII. kerületben, mind pedig a budai oldalon, a II. kerületben. A tárgyalások során a Colliers International és a Dentons Réczicza Ügyvédi Iroda képviselte a Codic Hungary-t, míg a bérlői oldalt a Jones Lang LaSalle és a CMS Budapest képviselte.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Green House

Green House

1134 Budapest, Kassák Lajos utca 19-25

Bérleti díj: 13 – 16 EUR
Átadás:
2012

Ajánlatot kérek

„A Váci út és Dózsa György út kereszteződése egyre inkább igazi irodai központtá és a belvárosi irodapiac (CBD) meghosszabbításává válik a sok új irodafejlesztésnek köszönhetően.” – mondta Tim Hulzebos, a Colliers International ügyvezető igazgatója.

olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
koronavírus vírus labor
forint200117
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Vágó László interjú