Előfizetői tartalom

Megnyitotta kapuit a luxus úszó hotel (képek)

Portfolio
Dübörög a turizmus, az utazók egyre exkluzívabb és nagyobb élményeket nyújtó nyaralásokat igényelnek, ami nemcsak azt jelenti, hogy a lakóhelyüktől egyre távolabb utaznak, de azt is, hogy különlegesebb helyeket fedeznek fel, különlegesebb programokban vesznek részt és az utazás alatt mindenképpen keresik az egyediséget. Ebbe az élményvadászatba tökéletesen beleillik az a svéd luxusszálloda, amely pár hete nyitotta meg a kapuit, az egyediségét pedig az adja, hogy a szobái a vízen lebegnek - írja a CNN Travel.

Jeges víz és erdő veszi körül azt a svéd, vízen lebegő hotelt, ami január végén nyitotta meg a kapuit. A Lappföld svédországi részén fekvő Arctic Bath hotel apartmanjai, a Lule folyón lebegnek, amelyeket fa stégeken keresztül lehet megközelíteni és télen a jégbe fagyva, míg nyáron a vízen úszva várja a hideget kedvelő vendégeit. A hotel kör alakú központi épülete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés