Előfizetői tartalom

A jó projekt felrobbantja a környék ingatlanpiacát: mire érdemes odafigyelni?

Portfolio
Néhány évig még bérbeadói piac van, de nem lehet hátradőlni. A bérlők néha különleges igényekkel állnak elő, hogy megtarthassák munkatársaikat, ezért a fejlesztőknek kötelező új, akár formabontó irodai kialakításokat kitalálniuk. A legújabb irodapiaci trendekről Borbély Zoltánnal, az Atenor ügyvezetőjével beszélgettünk, aki szerint az a cél, hogy egy-egy projektjük nyomán átalakuljon a közvetlen környék is.

Ahová csak nézünk a Váci úton, darut látunk, de ugyanez a kép fogad Dél-Budán és a Soroksári úton is. Meddig tart ez az irodaépítési hullám? Lesz itt lassulás? Ezt a kérdést egymásnak is felteszik a fejlesztők, de a válasz elég egyértelmű: továbbra is erős motor a kereslet, a nettó felszívás növekszik már sok-sok negyedévet nézve. Azt látjuk, hogy az elmúlt évek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés