Előfizetői tartalom

Ingatlanos aranybányák 4.: itt durranhat be, de nagyon a pesti piac

A következő évtized nagy ingatlanos ígéretei között feltétlenül ott van a Dél-Pest gerincútjának számító Soroksári út és környéke. Még akkor is, ha eseteg csak 10 év múlva lesz olyan állapotban, hogy a magántőkének megérje felfedezni. Sorozatunk újabb részben az itteni lehetőségeket és az ezek kiaknázásához szükséges feladatokat vesszük górcső alá.

A pesti rozsdaövezetek "negatív bajnoka" a Rákóczi hídtól délre húzódó terület. Ezt a címet leginkább lerobbantsága miatt érdemelte ki. Egy világvárosi rangra törekvő fővárosban vállalhatatlannak tűnik, ám adottságai miatt az egyik nagy ingatlanpiaci ígéret lehet. Kormányzati és fővárosi segítség nélkül azonban az is marad, de már most látszik, hogy a magántőke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés