Előfizetői tartalom

Hol, mennyi iroda áll üresen Budapesten? - Részletes felmérés látott napvilágot

Portfolio
Év végén több mint 570 ezer négyzetméternyi új iroda kivitelezése volt folyamatban, melynek közel fele (226 ezer négyzetméter) készülhet el 2020 végéig (13 épület). A fejlesztői tevékenység a következő 12 hónapban a Váci úton lesz a legerősebb, ahol öt épületben összesen több mint 125 ezer négyzetméter új iroda valósul meg. Ezzel a budapesti irodapiac domináns részpiacának állománya 2020-ban átlépi az egymillió négyzetmétert - derül ki az Eston legújabb elemzéséből.

A bérleti díjak dinamikus emelkedése 2019-ben is folytatódott, amit az elérhető területek szűkülő kínálata mellett az építési költségek további emelkedése és az építőipari kapacitás hiánya indokolt. A bérleti díjak emelkedése a kelet-közép európai régióban is megfigyelhető volt. Az 'A' kategóriás ingatlanokra jellemző átlag díj intervallum Budapesten 14,5-16,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés