Előfizetői tartalom

Gyökeres átalakulás előtt a dél-pesti városrész

Portfolio
Nem vitatható, hogy bármilyen irodaházról is legyen szó, az elsődleges tényező egy bérlő számára, hogy milyen környéken, és milyen közlekedési lehetőségek közelében helyezkedik el, vagyis egyszóval a legfontosabb a lokáció kérdése. Ezen túl azonban az ingatlan-, és irodapiaci fellendülésnek köszönhetően a bérlő cégek sokkal szofisztikáltabbak lettek egy irodaház kiválasztása során, így olyan szempontok is előtérbe kerülnek manapság, mint a rugalmasság - vagyis, hogy mennyi bővülést, átalakulást enged egy irodaterület - vagy például az irodaházban elérhető szolgáltatások, amelyek az ott dolgozók elégedettségét igyekeznek lekövetni. Irodapiaci sorozatunk első részeként a Könyves Kálmán körút fejlesztéseit, valamint a környék jellemzőit járjuk körbe. Vajon Dél-Pest lesz az új Váci úti irodafolyosó?

Miután Budapest belső részein aligha akad lehetőség, a fejlesztők lázasan keresik az alternatív helyszíneket, ennek következtében keresetté válnak az olyan alternatív lokációk, ahová akár több tízezer négyzetméter teljesen új irodaépületek is fejleszthetők, természetesen maximális mértékben a nagy bérlők igényeire szabva. Irodapiaci összeállításunkban elsőként...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái