Előfizetői tartalom

Ingatlanos aranybányák 5.: az évtized kérdése, hogy lesz-e valaha elit környék a dél-budai Duna-part

Mester Nándor, Portfolio
Elit vagy csak drága? Élhető vagy túlzsúfolt? Vízparti vagy domboldali? Lakni vagy csak dolgozni jó? És ha mindkettőnek megfelel? Még nem tudjuk a válaszokat. Ám Dél-Budán már vannak előjelek, kezdeményezések és vannak kormányzati és önkormányzati szándékok arra, hogy tovább gyorsuljon az ingatlanhasznosítás, a régió gyökeres átformálása. De sok még a terv és sok a kérdőjel is. Az aranybányászok viszont gyorsan akarnak pénzt. Nem keveset, sokat. Sorozatunk mostani részében megnézzük, milyen terepen mozoghatnak, mire számíthatnak a következő évtizedben a XI. kerület Dunához közeli oldalán.

Mi most főleg a Szerémi út és a Duna közötti területet vizsgáljuk azzal, hogy Albertfalvának a keleti, folyóhoz közli részét is az ígéretes dél-budai körzetbe soroljuk. Azért ezeket az övezeteket, mert a főváros déli irányú nyújtózkodása Budán csak itt képzelhető el, mivel itt van egy olyan laza barna és vegyes övezet, ami méretes bontásokkal, de nagy károkozás nélkül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái