Előfizetői tartalom

Ezt minden vállalkozónak tudnia kell - Ez történik, amikor bejövő hívásod van a NAV-tól

Portfolio
Sokan nem gondolták volna de a nagy bejelentések, hasznos tanácsok és a jövőre néző meghökkentő tervek mellett a legvidámabb hangulatú előadás Czinege Attila, a NAV ellenőrzési szakfőigazgatójának beszámolója volt az Építőipar 2020 konferencián, főleg amikor elmesélt egy történetet arról, hogy hogyan zajlott egy adózásra motiváló telefonbeszélgetés közte és egy olyan adófizető polgártársunk között, aki több milliárd forintot tartott többek között egy Kajmán-szigeteki számlán.

Minden vállalkozót érintő nagy bejelentések, szórakoztató történetek, hasznos tanácsok és a jövőre néző meghökkentő tervek hangzottak el Czinege Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellenőrzési szakfőigazgatójának előadásán az Építőipar 2020 konferencián. Július 1-től egy program jelzi, ha gyanús a vállalkozásunk A legkisebb alvállalkozók is azonnali adatszolgáltatásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés