Előfizetői tartalom

Fontos személyi változások a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
A február sem volt esemánytelen a hazai ingatlanpiacon, ami a nagyobb cégeknél bekövetkezett személyi változásokat illeti. Regionális szinten központosítja szervezetét a Skanska, melynek során üzleti tevékenységért felelős új ügyvezető alelnököket nevez ki. Az egyik legnagyobb változás az új felépítésben a magyarországi és csehországi kereskedelmi fejlesztési egységek üzleti összevonása. Emellett a Colliersnél is változások voltak, Oláh András múlt hét óta erősíti az ingatlan-tanácsadó cég iroda bérbeadási üzletágának bérbeadó képviseleti csapatát.

A cég kelet-közép-európai kereskedelmi fejlesztési üzletágért felelős, újonnan kinevezett vezetőségi csapata 2020. január 21-től tölti be új pozícióját: Katarzyna Zawodna-Bijoch, elnök-vezérigazgató, Arkadiusz Rudzki, értékesítésért és bérbeadásért felelős ügyvezető alelnök, Mariusz Krzak, lengyelországi üzleti tevékenységért felelős ügyvezető alelnök...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái