Előfizetői tartalom

Amire mindannyian vágyunk: csúszás nélküli, olcsó és kiváló minőségű kivitelezés

Portfolio
Minél jobb a tervezés, annál olcsóbb, gyorsabb, pontosabb a kivitelezés, ami a sor végén nemcsak a projektek tervezőit, fejlesztőit és építtetőit fogja befolyásolni, hanem mindenkit, aki lakik, dolgozik, vagy használja az adott épületet, építményt. Ezért sem mindegy, hogy miként kezeljük az építőipar digitalizáltságának a kérdését, amiben egyértelműen az építőipar hatékonysága a kulcsmomentum. Egy hatékonyabb építőipar egyben azt is jelenti, hogy nem csúszik a kisebb összegű és kiváló minőséget garantáló lakásfelújításunk, vagy az új lakásunk átadása, a cég, ahol dolgozunk időben átköltözhet az új helyére és a híd, ami meggyorsítja napi közlekedésünket is hamarabb el fog készülni, nem mellesleg kevesebb forrásból. Vágyunk arra, hogy minél korszerűbb és ezáltal hatékonyabb legyen az ipar, az Építőipar 2020 konferencia egyik panelbeszélgetéséből mégis az derült ki, hogy a legtöbb iparági cég alig 1 százalékot áldoz ennek fejlesztésére az árbevételéből.

Lakás Konferencia 2020 Két hét múlva, a hazai lakáspiac egyik legizgalmasabb kérdésével, egy lehetséges bérlakásépítési program kialakításának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés