Előfizetői tartalom

Szükség van a bérlakásprogramra? - Nézzük, mit gondol a lakosság!

Portfolio
Egy piaci alapon működő, vállalkozói bérlakásszektor megteremtése, a hazai lakásállomány megújulásának javításán túl hosszú távú alternatívát tudna kínálni széles társadalmi rétegek lakhatási igényeire. Ennek kapcsán a bérlakásokkal kapcsolatos igényekre, illetve az állami lakáspolitikára kérdezett rá a lakosság körében a Társaság a lakásépítésért, lakásfelújításért Egyesület. Vajon mit gondolunk a bérlakásprogramról? Szavazz te is! A meglepő eredmény az lett, hogy az olcsóbbat szeretné a nép. Szinte hihetetlen.

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk egy lehetséges bérlakás-építési program elindításának kérdésével, amelyet a legtöbb piaci szereplő és kormányzat is egyre határozottabban szorgalmaz. A lakásállomány gyorsabb megújulására és sokak lakhatási problémáira is megoldást jelenthet egy nagyobb számú bérlakásépítés. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés